COCOSTAR PASTA

Malzemeler
3 ad.yumurta
1 su bardağı toz şeker
1 çay bardağı sıvı yağ
1 çay bardağı süt
2 yemek kaşığı kakao
1 pk kabartma tozu
1 pk vanilya
1 su bardağı un

keki ıslatmak için 1 su bardağı süt

Ara kreması ;
1 su bardağı süt
2 pk krem şanti
1 sb hindistan cevizi

Üzerine;
150 gr bitter çikolata
1 pk krema
Fındık kırığı

Yapılışı;
Keki için verilen malzemeler çırpılır,26 cm.lik kelepçeli kalıpta 180 C de pişirilir.Ilık hale gelince 1 sb süt ile ıslatılır.
Ara kreması hazırlanarak soğumuş kekimizin üzerine yayılır.
Üzeri için ise krema kaynama noktasına gelene dek ısıtılır,çikolatalar eklenir,eriyene kadar karıştırılır.
Pastamızın üzerine yayılır.Buzdolabında 1-2 saat dinlendirilir.Kelepçeden çıkarılarak,fındık kırığı serpilerek servis edilir.
AFİYET OLSUN...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

SULU KÖFTE

HAŞHAŞLI TATLI

REVANİ